19.09.15

Захід буде безжалісно добивати Путіна


«Гастролі» Путіна в ООН будуть ганебними і провальними, хоча російське телебачення буде переконувати своїх громадян у зворотному.


Таку думку висловив журналіст Олексій Заводюк.

«Великим успіхом буде вже те, що його там не заарештують. Хоча американці цілком могли б пов’язати «великого стратега» прямо там, досвід арешту керівників держав у них вже є. Але для арешту потрібні гарантії того, що прибуло саме потрібне тіло, а не двійник. І арешт може зруйнувати гру і зламати вже готовий сценарій, тому, швидше за все, арешту не відбудеться», – вважає автор.

Заводюк нагадав також, що «ніхто і ніколи не пробачить Путіна і його режиму злочинів проти людства».
 
«Можливо, президенту РФ навіть вдасться зустрітися з Обамою, але це буде коротка зустріч, на якій президент США ще раз, м’яко, по-батьківськи, озвучить Путіну умови капітуляції. А умови ці дуже жорсткі і клієнт повинен дозріти до неминучого фіналу», – підкреслив він.

Також журналіст вважає, що Заходу потрібні мінські угоди і зміни в українську Конституцію для того, щоб створити «абсолютно чорно-білу картинку» для подальших дій.

«Путін витрачає сотні мільйонів доларів на пропаганду для того, щоб цю чорно-білу картинку розмити. Переломити громадську думку він вже не може, залишається тільки тримати оборону, вішаючи локшину на вуха простачкам. Мінські угоди – це спектакль. І всі сторони розуміють, що це гра. Гра на виліт. І Путін програє цю гру начисто», – підкреслив автор.

Заводюк впевнений, що «Путін не може злитися з Донбасу, тому що ДЛНР – це фейк. Це окупаційна адміністрація, яка без підтримки окупанта не протягне і місяця. І Путін це розуміє».

«Не можна злитися, а не злитися теж не можна. Захід і Порошенка ведуть свою гру. Путін просив зміни в Конституцію – Порошенко, на прохання Заходу дає йому те, що він просив. А це пастка. Тому що окупаційну адміністрацію не врятує ніяка конституція. Немає окупанта, немає і адміністрації», – додав він.

Крім того, автор підкреслив, що не поділяє думки про те, що з Путіна знімуть санкції, якщо він піде з Донбасу: «Я думаю, що цього не станеться. Більш того, санкції не знімуть взагалі».
«Захід буде добивати Росію цинічно і безжально. Хоча скоріше не Росію, а не добитий 45-го і 91-му російський фашизм. Режим Медведєва, без підтримки США не протримається в Росії і року. Зараз Медведєв застиг на старті в очікуванні моменту, коли політичний, а може і фізичний труп Путіна пропливе повз нього», – переконаний журналіст.

Також він вважає, що «Медведєв буде строго триматися у фарватері американської політики, тому що це питання його політичного виживання. Всіх, хто посміє зазіхати на владу Медведєва будуть дуже жорстко пресувати через розслідування фінансових махінацій російської еліти на Заході».
 
 

Читайте також