04.02.19

"Аграрний фонд" заявляє про можливе розкрадання зерна вартістю 200 млн грн

ПАТ "Аграрний фонд" подав заяву до Головного управління Національної поліції в Одеській області з проханням розпочати досудове розслідування щодо ймовірного розкрадання зерна на 200 млн грн.

Як повідомляє прес-служба компанії, причиною ініціювання розслідування стало те, що 1 лютого охорона шести елеваторів, які належать до групи компаній "Агроінвестгруп", не допустила "Аграрний фонд" на територію підприємств для планової перевірки.

Зокрема, мова йде про Березівський, Білгород-Дністровський, Ізмаїльський Раухівський, Аліягський і Заплазький елеватори, з якими "Аграрний фонд" уклав договори на зберігання зерна пшениці, кукурудзи та соняшнику.

Відповідно до умов договору, співробітники підприємства мають право здійснювати планові перевірки з 1 по 10 число кожного місяця.

"Керівники елеваторів і "Агроінвестгруп" не виходять на зв'язок. Тим часом на декількох елеваторах відбувається завантаження машин. Не виключено, що відвантажується саме зерно, яке належить "Аграрному фонду", - зауважили в компанії.

Вартість зерна, що зберігається на елеваторах "Агроінвестгруп" оцінюється в 200 млн грн.

Читайте також