27.04.18

Інспекція з російської армії прибула на окуповану територію Донбасу для розслідування втрати техніки


Група інспекторів російської армії прибула на окуповану територію Донбасу з метою розслідування випадку втрати новітнього зразка техніки, повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на розвідку штабу.


"До окупованого Донбасу приїхала група інспекторів російської армії, що проводять розслідування з приводу втрати особового складу та техніки... За інформацією розвідки штабу АТО, минулого тижня в районі населеного пункту Сміле, що на Луганщині, противник втратив новітній зразок техніки РЕБ російського виробництва – станцію постановки завад Р-330Ж "Житель", - ідеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook у п'ятницю.

При цьому противник намагається "списати" втрату військового майна на обстріли силами антитерористичної операції. Очевидно, що в цю версію російські куратори не повірили.

Розвідка штабу передбачає, що техніка РЕБ могла бути знищена внаслідок нехтування елементарними пожежними нормами, або ж через некомпетентність російських "радників", щодо яких і призначено розслідування.

"На час проведення розслідування кадрових російських військових відсторонено від управління підрозділами. Тимчасово їхні обов’язки виконуватимуть місцеві найманці, аж доки з Росії прибуде заміна", - інформує штаб.

Читайте також