06.08.24

Хто винен у загибелі тринадцятирічної ізмаїлки Ілони Чеботар і як нам попередити наступні трагедії?

Хто винен у загибелі тринадцятирічної ізмаїлки

Хто винен у загибелі тринадцятирічної ізмаїлки Ілони Чеботар і як нам попередити наступні трагедії?

Таке запитання поставили в пабліку Ізмаїл-онлайн і надали на нього відповідь.

1. В той час коли вся Одещина співчувала з приводу загибелі дівчини, мер міста Абамченко розмістив пост про якійсь волейбольний турнір і жодним чином не згадав про цю трагедію. Варто зазначити, що він завжди відстороняється від резонансних подій пов'язаних з безпекою ізмаїльців, як це сталося місяць тому коли в Ізмаїлі об'явили карантин через сказ собак - мер навіть не мукнув. До речі, Абрамченко, карантин вже закінчено?
Але в даному випадку його мовчання є особливо цинічним, тому що у загибелі дівчини в першу чергу винен саме він. У тому місці, де вона потонула, купатися заборонено і саме мер міста мав забезпечити там безпеку ізмаїльців. Посилай туди щодня поліцію щоб виписувала штрафи, віднови там паркан з протитанкових їжаків, посади там Лузанова з гучномовцем - але мер нічого не зробив. Отже дівчина загинула в тому числі через злочинну бездіяльність Абрамченка. Злочинна бездіяльність — це суспільно небезпечна поведінка особи, що виявляється в ухиленні від дій, які вона повинна була і могла здійснити.

2. Винні ізмаїлчайники, які там купалися і показали дівчині приклад шо можна порушувати заборону, не зупинили її а потім стояли і тупо дивилися як вона тоне.

3. Винні батьки, які своїм ганебним прикладом так виховують своїх дітей: що можна порушувати закони, що потрібно порушувати закон, що потрібно нехтувати законами України і взагалі не визнавати її. Я знаю що в цьому пункті вата обуриться, але вата тому і вата що вони не можуть побачити зв'язок між причиною і наслідком.

Отже, вата винувата. Мер також вата. Ми маємо зробити висновки з цією трагедії. Виривайте з себе по клаптиках вату - вона є небезпечною і смертельною.

Читайте також